Cara Untuk dapatkan Kerja Sambilan Secara Online Dari Rumah

kerja sambilan online dirumah Ramai yang mula mencari alternatif untuk melakukan kerja sambilan dari rumah. Tidak salah dan pada saya, ianya sangatlah digalakkan terutama bagi mereka yang belum mempunyai pekerjaan dan bagi mereka yang ingin mencari cara dan alternatif terbaik untuk melakukan kerja sambilan secara online dari rumah. Ada banyak cara dan banyak teknik dan tips untuk melakukan kerja sampingan dari rumah, ada yang berbayar dan ada yang tidak berbayar. Semuanya terpulang kepada anda. Bagi saya secara personal, pembayaran di bawah RM100 adalah sangat munasabah dan tidak membebankan, terutama jika diberi training video dan support untuk mendapatkan pekerjaan dari rumah.

Fokus artikel saya pada kali ini bukanlah berkisar mengenai business atau pelaburan, tetapi adalah kerja yang anda boleh lakukan di rumah. Saya sangat memahami yang tidak semua orang boleh membuat pelaburan, dan tidak semua orang mempunyai minda perniagaan. Ada juga yang lebih berminat untuk melakukan kerja dari rumah dan memberikan servis terbaik kepada pelanggan mereka. Artikel kali ini akan saya fokuskan mengenai servis yang boleh anda berikan dan pada masa yang sama memberikan pendapatan sampingan kepada anda untuk satu jangka masa yang panjang. Apakah servis yang anda boleh lakukan dan berikan kepada client anda? Jika anda boleh berikan servis seperti;

  1. Menterjemah dari bahasa inggeris ke bahasa melayu
  2. Menulis artikel
  3. Memasukkan data
  4. Menaip
  5. Komen di blog
  6. Like artikel di facebook
  7. Membuat akaun twitter dan facebook

Dan bermacam lagi servis yang anda boleh berikan, ianya sangatlah memudahkan pelanggan anda. Jika anda dapat memberikan servis yang terbaik, pastinya pelanggan anda akan setia bersama anda dan akan memberikan peluang pekerjaan lain jika ada. Berapa pendapatan yang diberikan? Untuk pendapatan pula, pembayaran upah akan di bayar dalam matawang USD. Setakat artikel ini ditulis, kadar pertukaran wang daripada USD ke RM adalah USD 1 = MYR 3.8 Pada saya nilai ini adalah sangat lumayan. Berminat, boleh download Laporan Percuma Cara Buat duit ini untuk maklumat lanjut. kerja sambilan Apa syarat-syarat pekerjaan ini? Antara syarat-syarat pekerjaan ini adalah, pastinya anda mempunyai talian internet di rumah, laptop atau Personal Computer. Tidak digalakkan untuk menggunakan smartphone kerana kerja-kerja menaip sukar dilakukan dengan smartphone. Yang sangat penting adalah, anda boleh membaca dan menulis dalam bahasa inggeris. Cukup sekadar boleh memahami bahasa inggeris sudah memadai. Saya ulang semula dalam bentuk bullet point;

  1. Mempunyai talian internet
  2. Mempunyai Laptop atau PC (Tidak digalakkan smartphone)
  3. Boleh membaca dan menulis dalam bahasa inggeris (Cukup sekadar memahami bahasa inggeris)

internet connection part time dari rumah Itu sahaja syarat-syarat yang diperlukan untuk mendapatkan pekerjaan yang saya beritahu tersebut. Bagi saya sendiri, syarat itu sangat mudah untuk diikuti dan hampir semua orang boleh lakukan. Bagaimana untuk memohon pekerjaan ini? Untuk mendapatkan kerja sambilan secara online dari rumah anda, anda boleh daftar dengan JOBDIRUMAH dengan memberikan email dan nama kepada mereka di link bawah.

JOBDIRUMAH

Daftar sahaja dengan mereka dengan memberikan email anda, kemudian pihak Jobdirumah akan memberikan email followup berkenaan dengan program mereka, dan cara pendaftaran dengan mereka. Mereka juga mengenakan yuran untuk menampung kos-kos seperti kos hosting, kos email marketing, kos untuk video dan lain-lain. Segala kos-kos ini tidak murah dan mereka akan mengenakan pembayaran yang hanya dibuat sekali sahaja untuk seumur hidup. Dalam kata lain, yuran yang anda bayar sekarang ini hanyalah sekali sahaja dan pendapatan dari kerja yang bakal anda dapat akan melebihi dari sekali. Menarik bukan, Jobdirumah ini telah secara konsisten memberikan peluang pekerjaan secara part time no 1 di Malaysia dan telah berada di pasaran Malaysia sejak tahun 2011 sehingga sekarang. Mereka telah memberikan komisyen lebih daripada RM500,000 kepada agen mereka dan mereka sangat dipercayai di arena internet. Jika terdapat sebarang masalah dengan jobdirumah, boleh adukan kepada Persatuan Usahawan Internet Malaysia atau Suruhanjaya Komunikasi untuk maklumat lanjut.

Apapun, sebagai bonus dari kami, kami berikan secara PERCUMA tips jana pendapatan terkini. Boleh dapatkan melalui link bawah.

Download Laporan Percuma Cara Buat Duit TERKINI

Semoga berjaya dalam perjalanan mencari pendapatan dari rumah.   Artikel berkaitan : Tips Untuk Kerja Sambilan di Rumah